Inhoud bewerken

FAQ veel gestelde vragen

Yes! Je kunt bij ons een vrijblijvende proefles boeken via deze link.
Een proefles is geheel gratis en kan eenmalig geboekt worden voor een training naar keuze. Zo kun je meedoen met een Bokstraining, BBB training of full-body workout. Kom je liever eerst in contact met onze hoofdtrainer? Neem dan gerust contact met ons op via het groene what’s app icoontje!

Wij begrijpen het dat je eerst een les mee wilt doen voordat je je inschrijft. Door eerst een proefles te doen, kun je ervaren wat HIIT training inhoudt, wie de trainer is en of jij je op je gemak voelt. Is HIIT Training toch niks voor jou? je zit nergens aan vast. Het is puur ter kennismaking. 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de proefles via de website. Via de link GRATIS PROEFLES laat je je gegevens achter zodat de trainer weet wie je bent en of de trainer tijdens de HIIT Training rekening moet houden met eventuele lichamelijke klachten. Na de inschrijving ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens voor onze app.

In de app kun je aangeven of je een proefles wilt volgen voor een Bokstraining, BBB Training of Full Body workout en op welke dag en welk tijdstip je komt.

Na de proefles

Is de proefles goed bevallen en wil je starten? Super leuk, welkom! Via de app kun je je inschrijven door aan te geven welk abonnement je kiest. Hierna kun je je meteen aanmelden voor onze lessen. LET’S HIIT!

Je kunt kiezen voor een abonnement van 6 of 12 maanden;

 • 12 maanden kost je maandelijks €42,50,- euro.
 • 6 maanden kost je maandelijks €49,50,- euro.
 • De kosten worden automatisch geïncasseerd via je bankrekening.


Wil je de ene keer meedoen met onze HIIT Bokstraining en de andere keer met de BBB training? Bij ons kan dat. Met ons HIIT abonnement kun je onbeperkt meedoen met elke groepsles die wij aanbieden. Hiervoor geldt; vol is vol. We bieden verschillende lessen aan op verschillende dagen, tijden en locaties.

Als de les vol zit, kun je jezelf op de wachtlijst zetten. Het komt voor dat er (last minute) afmeldingen zijn waardoor je alsnog kunt deelnemen aan de les. Als je op de wachtlijst staat, krijg je een bericht als er een plek vrij is gekomen. Wil je liever niet op een wachtlijst staan? Schrijf je dan in voor een andere les. We geven verschillende lessen op verschillende locaties, dagen en tijden.

Draag sportkleding dat lekker zit en waarin jij je prettig voelt. Gedurende de winterperiode adviseren we je om eventueel sporthandschoenen, een thermoshirt, vest en een muts te dragen. Verder is het verstandig om laagjes kleding over elkaar te dragen, zodat je gemakkelijk kleding uit of aan kunt trekken bij warmte of kou. Zorg daarnaast voor stevige, passende sportschoenen die comfortabel zitten en voldoende steun bieden.

Je kunt gebruik maken van de trainingsmatjes van HIIT Training, maar je mag ook je eigen matje meenemen. Hetzelfde geldt voor de bokshandschoenen en weerstandsbanden.

Welke les, waar, op welke dag en hoe laat de training gegeven wordt, vind je in het hoofdmenu onder kopje Lesrooster.

Ja dat kan! Dat is juist zo uniek aan ons concept; we bieden 3 verschillende lessen aan waaraan je onbeperkt kunt deelnemen!

Dus wil je de ene keer meedoen aan onze boksles en de andere keer aan de BBB training? Dat kan! Schrijf je in wanneer je wilt! Let op, vol is vol.  We geven HIIT Training op verschillende dagen, tijden en locaties.

Heb je je ingeschreven voor een les, en kun je uiteindelijk toch niet meedoen? Meld je dan netjes af zodat iemand anders in jouw plaats mee kan doen. 

De training gaat altijd door, behalve op feestdagen. Dus ook bij regenachtig weer. Alleen bij extreme weeromstandigheden als onweer, bliksem, storm of extreme hitte, worden trainingen afgelast. Houd in dat geval de app in de gaten. Annuleringen worden altijd gecommuniceerd.

Op deze vraag kunnen wij helaas geen standaard antwoord geven. Het is afhankelijk van vele factoren, zoals;

 • Wat is jouw doel? Wil je 20 kilo afvallen, gespierder worden, wil je jouw oude kleren weer aankunnen? Of wil je misschien deelnemen aan een marathon of  gewoonweg gezonder leven?
 • Hoe vaak ga je trainen? Wil je 1 keer in de week meedoen met HIIT of 3 keer in de week?
 • Beweging. Hoeveel beweeg je in je dagelijks leven, zet je 10.000 stappen per dag of zit je juist veel?  
 • Hoe gezond eet je? Ga je serieus aan de slag met het voedingsadvies dat je van onze voedingsconsulent krijgt, of schenk je hier geen aandacht aan?  
 • Heb je veel last van stress? Stress heeft namelijk een negatieve invloed op je lichamelijke en psychische gesteldheid en dus jouw resultaten.
 • Hoe is je genetische aanleg? Zo valt de één sneller af en bouwt sneller spieren op dan de ander.
 • Hoe is jouw hormoonbalans? Zo komen vrouwen in de overgang sneller aan en vallen moeilijker af.
 • Hoe fit ben je nu? Heb je kort geleden nog gesport of juist niet? Hoe is je conditie?
 • Wat heb je ervoor over om jouw doel te bereiken? Veel factoren hebben invloed op je gezondheid en trainingsresultaten. Denk naast meer bewegen en gezonder eten bijvoorbeeld ook aan je slaappatroon, de mate van stress, de balans tussen jouw in- en ontspanning maar ook het zelfbeeld en de mindset telt mee. Vaak moeten er gewoonten doorbroken worden. Zo’n gedragsverandering gaat vaak niet vanzelf. Aan jou hoe je ermee omgaat, welke keuzes je hierin maakt.

Zoals je kunt lezen, kunnen we je geen garantie bieden dat je binnen een bepaalde periode bepaalde resultaten zult behalen. Het is maar net welke keuzes je maakt en hoe jouw lichaam hierop reageert.

De HIIT Trainingen worden verzorgd door ervaren, gediplomeerde trainers. Hier vind je foto’s van onze teamleden. 

In principe wel, want je traint in je eigen tempo mee. Zo kun je ervoor kiezen om minder herhalingen te doen of een oefening langzamer uit te voeren. Luister hierbij altijd naar je lichaam. Heb je echt fysieke klachten, flink overgewicht of een zeer slechte conditie? Dan kan HIIT Training te pittig zijn voor je. Want het tempo van HIIT Training ligt hoog. Bij twijfel, vraag ons of je arts om persoonlijk advies.

Na een bevalling is het belangrijk om het sporten langzaam op te bouwen. Want voorkomen is beter dan genezen. Wanneer je jouw lichaam te snel en te zwaar zou belasten, ben je nog verder van huis en kun je blijvende klachten overhouden. Voor HIIT Training heb je een basisconditie nodig omdat de trainingen in een gemiddeld hoog tempo gegeven worden. Heb je na jouw bevalling last van fysieke klachten en twijfel je of HIIT iets voor jou is? Neem dan contact met ons op voor advies of raadpleeg jouw arts zodat hij of zij jou een gericht advies kan geven.

Bouw je het sporten liever rustig op, onder begeleiding van een personal trainer? Wij werken nauw samen met LET’S DO IT Personal training. LET’S DO IT verzorgt Personal training aan huis en buiten op elk moment van de dag, speciaal VOOR VROUWEN DOOR VROUWEN. Je kunt in de ochtend getraind worden, in de middag en avond maar ook in de weekenden. Je traint WAAR en WANNEER jij wilt en krijgt een plan op maat dat afgestemd wordt op jouw persoonlijke doelen, wensen en fysieke mogelijkheden. 

HIIT Training is voor iedereen toegankelijk omdat je je eigen tempo bepaalt. Zo kun je oefeningen minder snel of minder vaak uitvoeren. Maar twijfel je of HIIT Training wel bij je past, omdat het tempo gemiddeld hoog ligt bij HIIT Training en jij last hebt van fysieke klachten? Neem dan contact met ons op. Of sta je onder behandeling van een arts of specialist? Vraag diegene om een advies op maat. Zo is het via ons ook mogelijk om één op één te trainen met een personal trainer aan huis of buiten.